Me Luna® menskopp finns i 3 olika hårdhetsgrader

En menskopp behöver ha en viss spänstighet för att ge rätt mottryck på de omgivande musklerna och för att kunna vecklas ut ordentligt inne i slidan och hålla tätt. Vilken återfjädring som behövs skiljer sig åt mellan olika kvinnor. Me Luna® finns därför i tre olika hårdhetsgrader: Me Luna® Classic, Me Luna® Soft och Me Luna® Sport.

– Me Luna® Classic
Me Luna® Classic är vår mest sålda menskopp. Classic är normalhård och lämpar sig väl för de flesta kvinnor. Me Luna® Classic är behagligt mjukt och har samtidigt tillräckligt med spänst för att enkelt kunna veckla ut sig efter införandet.

 

 

– Me Luna® Sport
Me Luna® Sport är en något hårdare menskopp med snabbare återfjädring. Denna kopp är lämplig för kvinnor med starkare bäckenbottenmuskler. Den högre hårdhetsgraden gör att menskoppen enkelt vecklas ut även mot trycket av starka slidmuskler samt att den håller tätt även under fysisk träning. Många kvinnor gillar Me Luna® Sport eftersom den vecklar ut sig bra och att det oftast inte nödvändigt att justera läget på koppen efter insättning. Att välja en Me Luna® Sport kan därför upplevas som tidsbesparande.

Me Luna® Sport är lämplig för alla kvinnor med medelstark eller stark bäckbotten och som vill ha en kopp som vecklar ut sig enkelt och snabbt. Vi rekommenderar särskilt Me Luna® Sport för kvinnor som rör sig mer än genomsnittet och vars bäckenbottenmuskler är vältränad. Kvinnor som håller på med yoga, ridning, Pilates, styrketräning eller Pole Fitness, gör helt rätt i att välja en Me Luna Sport.

– Me Luna® Soft
Me Luna® Soft är mycket mjuk och har långsammare återfjädring. Denna variant har utvecklats för kvinnor som har särskilt känsligt underliv. Det kan vara svårare att få Me Luna® Soft att veckla ut sig och det kräver större skicklighet och tålamod. Risken för att det inte går att få menskoppen att veckla ut sig helt är större än med andra varianterna. Av dessa skäl rekommenderar vi Me Luna® Soft mer sällan och endast under speciella omständigheter.

Här får du hjälp att välja storlek.
Rulla till toppen