Me Luna Menskopp – Att välja storlek

”En menskopp för varje kvinna!”

Me Luna® menskoppar tillverkas i 8 olika storlekar, skräddarsydda för våra kunders behov.
Oavsett vad andra menskoppstillverkare påstår så är det är inte helt enkelt att veta vilken menskopps-storlek som passar just dig innan du har provat. Varje människa är unikt byggd och därför är det svårt att uttala sig tvärsäkert om vilken menskopp som passar bäst.
För att hjälpa och guida dig i beslutsfattandet kring storlek så har vi, med hjälp av erfarna Me Luna-användare, tagit fram storlekstabeller.

Använd vår storleksguide för att hitta din storlek på Me Luna® menskopp

Klicka på det alternativ som stämmer in på dig:

När behövs det personlig rådgivning innan köp?

Om du redan använder en menskopp från en annan tillverkare och vill byta till Me Luna® så kan du se vilken storlek av Me Luna som har motsvarande mått i tabellen nedan. Om din förra menskopp inte har fungerat så bra så kan det vara bra att höra av sig till oss så att vi kan hjälpa dig att hitta en menskopp som passar.
Om du har haft problem med att använda tampong och därför aldrig använder tampong eller har tvingats att använda en tampong som egentligen inte motsvarar din blödningsmängd (tex om tampongen åker ut, inte håller tätt eller känns obekväm) så kan det också vara bra att kontakta oss innan köp.

 

Rulla till toppen